Reiki


Reiki


De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei”  en “Ki”. “Rei” betekend universele en “Ki” staat voor levensenergie.  Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan. Reiki werkt op lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.


Hoe werkt een Reiki behandeling?

Stel, je ervaart bijvoorbeeld veel stress en komt bij mij voor een Reiki behandeling. Je mag mij vertellen wat jouw klachten zijn, maar dat hoeft niet. Reiki gaat naar die plek waar jij het nodig hebt. Tijdens de Reiki behandeling geef ik energie door via mijn handen. Ik ben als het ware een doorgeefluik naar jou van alle energie die in het universum aanwezig is. De kracht vanuit mijn handen, geeft rust en werkt heilzaam.

Jij krijgt die energie die jij nodig hebt om weer in balans te komen.


Waarin kan reiki u ondersteunen?

ADHD, pesten, allerlei soorten angsten

Burn-out / spanningsklachten

Lichamelijke en/of geestelijke klachten

Vermoeidheid

Verwerking van emotionele gebeurtenissen

Onzekerheid / zenuwachtigheidREIKI

Reiki behandelt zowel de symptomen als oorzaken van klachten, heft blokkades op en laat onderdrukte gevoelens vrijkomen. Reiki bevordert het natuurlijke zelfgenezingsproces, versterkt de levensenergie en verlicht pijn.

30 min. Behandeltijd                     €25

45 min. Behandeltijd                     €37

60 min. Behandeltijd                     €50

Reiki is geen vervanging, maar wel een prachtige aanvulling op de reguliere geneeskunde, omdat Reiki de helende werking van elke andere therapie versterkt en het zelfgenezend vermogen bevordert.